Stringhyllan – en evig designerklassiker

Som vi nämnt tidigare kan det såhär under hösten vara trevligt att lägga lite extra tid på att få fint hemma. Det finns idag en mängd butiker, såväl ute på stan som på nätet, där man kan hitta rolig inredning som kan passa in och piffa upp. Oftast kan man se tydliga trender som kommer och går, men det finns även saker som ständigt återfinns i butikerna. Dessa designerklassiker går ofta att hitta även på andrahandsmarknaden, där de kan gå för flera tusen kronor. Ett exempel på det är den svenskdesignade hyllan String.

String hyllor passar perfekt i de flesta hemmen tack vare sitt stilrena och minimalistiska utseende. Detta gör att hylla är lättmatchad med de flesta inredningsstilarna och på så sätt fungerar även om du skulle flytta eller byta ut din inredning i övrigt. Dessutom går hyllan att ständigt bygga ut med såväl nya hyllplan och gavlar, så att du kan utöka ditt förvaringsutrymme.

Förutom att Stringhyllan bara är en bokhylla, finns det idag flera olika insatser som du kan köpa till för att till exempel kunna gömma saker i dold förvaring, eller förvandla hyllan till en arbetsplats. Exempel på detta är skåp med luckor eller glasdörrar, lådor, tidningsställ eller bordsskivor. För den som trots flexibiliteten inte har plats för en Stringhylla i sitt hem finns mini-modellen String Pocket att välja. Denna vägghylla mäter endast 60×50 och har ett djup på 15 centimeter, vilket som du kan höra på namnet är utmärkt för pocketböcker.

No comments yet.

Kommentera